Palvelutalo Abeli

Asunnot

Abelissa on yhteensä 59 palveluasuntoa. Kaikki Abelin tilat on rakennettu vammaismitoituksella, mikä mahdollistaa liikkumisen erilaisten apuvälineiden avulla. Talossa on myös hissit. Abelin palvelutiloihin kuuluu seurustelu- ja oleskelutila, ruokasali, askartelu- ja harrastustoimintatila, saunatilat, kuntosali sekä pyykinhuoltotila. Molempien talojen pihalla on grillikatos.

Abelin A-talossa on
13 kpl 1 huone ja tupakeittiö, 41,9 m²
3 kpl 2 huonetta ja keittiö, 55 m²
3 kpl 2 huonetta, keittokomero ja sauna, 53 m²
3 kpl 2 huonetta, keittiö ja sauna, 59,4 – 61,7 m²
1 kpl 3 huonetta, keittiö ja sauna, 79 m²
9 kpl dementiaryhmäkodin asuntoja, 38 m²

Abelin B-talossa on
4 kpl 2 huonetta ja keittiö, 55 – 56,6 m²
2 kpl 1 huone ja keittiö (inva), 39,9 – 40,4 m²
21 kpl 1 huone ja keittiö, 40,2 – 41 m²

Ryhmäkoti
Palvelutalo Abelin ryhmäkodissa on yhdeksän asuntoa muistihäiriöitä  sairastaville vanhuksille. Ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista huolenpitoa asukkaille, jotka tarvitsevat jatkuvaa tukea päivittäisissä toimissaan. Ryhmäkodin toiminnan tavoitteena on tarjota asukkaille kodinomaista ja yksilöllistä huolenpitoa turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä.

Asuntojen hakeminen
Asuntoja haetaan lomakkeella, joita saa Pieksämäen kaupungin SAS hoitajalta. Sähköinen hakemus löytyy alla olevasta osoitteesta ja Pieksämäen kaupungin omilta sivuilta. Kustannusten kattamiseksi palvelutalon asukkaat voivat hakea Kelalta asumis- ja hoitotukea. Palvelutalon asukkaat valitsee SAS-ryhmä.

http://www.pieksamaki.fi/sites/pieksamaki.fi/files/atoms/files/hoitopaikkahakemus.pdf

Hoitopaikkahakemus
Hoitopaikkahakemus